Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از قزوين،‌ عاطفه کیانی‌ها، مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین، اظهار کرد: فعالیت‌های مربوط به حوزه پوشاک و طراحی لباس در استان قزوین از سال ۱۳۹۳ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین به‌صورت جدی آغاز شد.
وی افزود: در این سال اولین جشنواره طراحی لباس بانو برگزار شد که در آن جشنواره طرح‌ها با الهام از طرح‌های سنتی و خوشنویسی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیانی‌ها با بیان اینکه الهام از کاشی‌کاری‌های سنتی مساجد از موضوعات دیگر جشنواره‌های برگزار شده در استان بود، تصریح کرد: در جشنواره‌های مختلف علاوه بر ایجاد رقابت بین شرکت‌کنندگان تلاش شد تا مبانی نظری و برگزاری نشست و کارگاه آموزشی با موضوع شاخصه‌های ایرانی- اسلامی لباس در اجتماع نیز مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴ نمایشگاه مد و لباس ایرانی و اسلامی توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان برگزار شده، تأکید کرد: در هر دو نمایشگاه نمایش زنده لباس نیز وجود داشت همچنین در جشنواره‌ها تلاش شد طرح از ایده تا اجرا مورد توجه قرار گیرد تا طراحان ایده‌های خود را به‌صورت عملی دوخته و در نمایشگاه شرکت دهند.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر در حدود یک‌صد دانشجو در رشته‌های طراحی لباس در مقطع کاردانی و طراحی الگوسازی پوشاک در مقطع کارشناسی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین در حال تحصیل هستند.
وی اضافه کرد: علاوه بر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین، دانشگاه فنی بقیه‌الله قزوین دانشجویان را در رشته دوخت پذیرش می‌کند تا در نهایت خلأ موجود در حوزه لباس و پوشاک در بازار رفع شود.
مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین بیان کرد: در حال حاضر بحث طراحی لباس در استان هنوز به‌صورت جدی جا نیفتاده و کارگاه‌های تولیدی استان طرح‌هایی که از تهران آمده و برش خورده را اجرای دوخت می‌کنند.
کیانی‌ها ادامه داد: متأسفانه نسبت به طراحی لباس ایرانی- اسلامی در کشور دغدغه‌ای وجود نداشت اما در سال‌های اخیر رویکرد جدی‌تری برای ورود به این عرصه به وجود آمده است تا لباسی متناسب با هویت ملی و دینی کشورمان طراحی و تولید شود.
این کارشناس مسئول با انتقاد از ارائه طرح‌های کپی‌برداری شده توسط برخی از طراحان گفت: باید نسبت به طرح‌های نو حقوقی قائل شد تا کسی نتواند از آن کپی‌برداری کند لذا نیاز است طراحان نسبت به این موضوع توجه و اهتمام لازم را داشته باشند.
وی عنوان کرد: تاکنون در استان قزوین کارهای ترویجی در قالب نمایشگاه‌هایی برگزار شده است اما تاکنون خروجی جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها نتوانسته ارتباطی بین صنعت و جامعه طراحان ایجاد کند.
مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: باید حلقه مفقوده اتصال بین تولیدکنندگان و طراحان لباس برقرار شود و آن‌ها با هم ارتباط جدی‌تری در حوزه تجاری‌سازی طرح‌ها و ایده‌های نو داشته باشند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، این آزمون با هدف استخدام مربی امور تربیتی و سبک زندگی، مربی امور تربیتی و مشاوره، مربی تربیت بدنی و سلامت، مشاور تخصصی در ۷۶ حوزه آزمون جهاد دانشگاهی برگزار شد.
از این تعداد شرکت کننده ۱۲ هزار و ۴۱۳ داوطلب زن و ۴ هزار و ۵۸ داوطلب مرد بودند.
نتایج آزمون ماه آینده از طریق مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام و واجدان شرایط به مصاحبه دعوت می‌شوند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟