Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جامعی، دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این رشته در دفترچه کنکور ثبت نشده است و امسال استثنائا پذیرش بر اساس شرایط تحصیلی و معدل انجام می‌شود.

وی، با اشاره به اینکه ۸۴ رشته کاردانی و ۵۱ رشته کارشناسی ناپیوسته در این دانشگاه تدریس می‌شود، اظهار داشت: تربیت مهندسان و تکنسین‌های مورد نیاز بازار کار، یکی از وظایف این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعی، با بیان اینکه هشت رشته جدید در مقطع کاردانی به رشته‌های این دانشگاه افزوده شده است، گفت: رشته‌های انرژی خورشیدی، گرافیک، هتلداری، کنترل ابزار دقیق، برق صنعتی و مکانیک خودرو بتازگی در مقطع کاردانی ارائه شده است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس اضافه کرد: سیاست و ماموریت این دانشگاه این است که افراد به بازار کار وارد شوند، در عین حال شرایط برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز فراهم است.

وی، با اشاره به اینکه ثبت‌نام مقطع کاردانی واحدهای ۱۴گانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس همزمان با سراسر کشور، آغاز شده است، بیان داشت: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این مقطع باید به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.

جامعی افزود: برای حضور در دوره کارشناسی ناپیوسته علاقه‌مندان باید پس از اخذ مدرک کاردانی در کنکور شرکت کنند و پس از حصول موفقیت در رشته مورد نظر به ادامه تحصیل بپردازند.

او با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای گسترش مهارت‌آموزی دانشجویان ایجاد شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار شدند و تربیت نیروی انسانی توانمند و ماهر یکی از راه‌های نیل به هدف جهش تولید در کشور است.

جامعی ادامه داد: اگر دانشجویان علاوه بر دانش، مهارتی برای اجرای کار نداشته باشند، با مشکل مواجه می‌شوند اما دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌توانند خلاء موجود در حوزه مهارت را از بین ببرند.


 

برچسب‌ها شیراز طراحی دانشگاه فنی وحرفه ای فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز طراحی دانشگاه فنی وحرفه ای فارس شیراز طراحی دانشگاه فنی وحرفه ای فارس دانشگاه فنی و حرفه ای حرفه ای فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند

ملیسا مجیدی، قهرمان اسکیت کشورمان درباره وضعیتش اظهار کرد:  پدر و مادرم  مربی من هستند و هر ۲ نفر سال‌های طولانی است که در رشته اسکیت تلاش می‌کنند. از وزارت ورزش، هیئت‌های اسکیت استان‌ها و فدراسیون درخواست دارم که توجه بیشتری برای مربی‌ها داشته باشند.

او ادامه داد: مسابقات  اسکیت سرعت  طی چند دوره برگزار و باعث می‌شوند  چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ ذهنی بیشتر برای مسابقات برون مرزی آماده شویم. اینجا باید تشکری  از فدراسیون اسکیت  داشته باشم بابت این موضوع و  خواهشم این است  که ما ورزشکارای حرفه‌ای که در سطح‌های بالایی مسابقه می‌دهیم نیاز به حمایت بیشتری داریم.

او افزود: همچنین  برای اینکه بیشتر شرایط مسابقات برون مرزی ایجاد شود.  نیاز داریم پیست‌های بیشتری در شهر‌های مختلف داشته باشیم، چون امسال سال ۱۴۰۳ قرار است مسابقات جهانی داشته باشیم و ان شاء‌الله بتوانیم طی برگزاری چندین دوره مسابقات و اردو‌های تیم ملی، آنجا  هم صد خودمان را بگذاریم و  برای کشورمان افتخار آفرینی کنیم.

مجیدی بیان کرد: در این مدتی که در اسکیت حضور دارم از طریق مسابقات پیگیر شرایط سایر کشور‌ها هستم  و متوجه شدم آنها  از لحاظ امکانات و تجهیزات به خوبی حمایت می‌شوند، زیرا اسکیت رشته‌ای تجهیزات محور است و نیاز به این است که ورزشکاران از لحاظ استفاده از تجهیزات به خوبی با جدید‌ترین متد‌های روز دنیا آشنا شوند. هرچند در این شرایط سخت اقتصادی که روز به روز نرخ تورم در کشور ما سیر صعودی به خود می‌گیرد خرید کفش اسکیت شاید برای خانواده‌ها مشکل باشد به همین دلیل از مسئولان فدراسیون درخواست عاجزانه دارم نگاه ویژه تری به ورزشکاران داشته باشند، زیرا تنها ما ورزشکاران مانند سایر رشته‌های ورزشی به دنبال بالا آوردن  پرچم در میادین بین المللی هستیم و از این رو می‌طلبد  یک نگاه ۲ طرفه بین فدراسیون و ورزشکاران وجود داشته باشد.

او بیان کرد: خیلی خوشحالم که اکنون نگاه‌ها از سمت خانواده‌ها نسبت به اسکیت بهتر از قبل شده و در سبد خانواده‌ها روز به روز شاهد این هستیم که استقبال و اشتیاق بیشتری برای حضور در این رشته صورت می‌گیرد.

مجیدی درباره فواید اسکیت گفت: ورزش اسکیت از نظر فیزیولوژیک دارای ویژگی‌های خاص مرتبط با سلامت و آمادگی جسمانی بسیار بالا است. به دلیل ماهیت تمرینات و مسابقات در مسافت‌های مختلف ورزشکار اسکیت از نظر آمادگی قلبی عروقی و تنفسی شرایط بسیار خوبی را باید داشته باشد. شدت‌های بالای تمرین حجم تنفسی و برون ده قلبی ورزشکار اسکیت را بالا می‌برد. با توجه به ایجاد حرکت از طریق چرخ اسکیت نیازمند اجرای تکنیک صحیح است  که ورزشکاران این رشته دارای تعادل پویای بسیار بالایی می‌باشند و همین موجب کاهش آسیب‌های ورزشی ناشی از کم تعادلی می‌شود.

او افزود: عکس‌العمل شنیداری و دیداری بالای اسکیت سواران از ویژگی‌های خاص دیگری است.   برای رسیدن به بهترین عملکرد در این رشته ورزشی باید  تمرینات با حجم و شدت متوسط و بالا انجام شود و لازمه این کار اراده بسیار قوی به لحاظ ذهنی و جسمی است. اگر خنده بر لب ورزشکاران اسکیت جاری است به دلیل ترشح دوپامین بسیار بالا در تمرینات و مسابقات است که همین موجب بالا رفتن جذابیت در این ورزش شده است.  با الگو گرفتن از طبیعت در اوج آرامش بیشترین سرعت را می‌توان با اسکیت تجربه کرد.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان 
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد